Impact violent, astazi dimineata, intr-o intersectie din municipiul Botosani.
Doua masini s-au ciocnit violent in intersectia dintre Calea Nationala si Petru Rares, ca urmare a neacordarii de prioritate de catre unul dintre soferi. Ambele masini inmatriculate in Bucuresti au fost avariate. Din fericire, in urma accidentului nu au existat persoane ranite.
Soferii s-au inteles amiabil. Au mutat masinile din pozitiile in care se aflau si au mers la compania de asigurari.

La volan fara permis

Un tanar de 18 ani din comuna Corni s-a ales, joi, cu un dosar penal, dupa ce s-a urcat la volan desi nu a dat niciodata pentru a obtine permis de conducere.
Plimbarea acestuia s-a incheiat in momentul in care a fost tras pe dreapta de politistii de la rutiera.
Oamenii legii au aflat ca acesta nu detine permis de conducere si i-au facut dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere fara permis.

 

Injunghiat de un agresor mascat

Prin clipe cumplite a ajuns, aseara, un tanar de 21 de ani din comuna Brehuiesti, care a fost injunghiat de un individ mascat.
Acesta mergea spre casa, iar la un moment dat, un autoturism a incetinit in dreptul lui, dupa care a oprit, iar din masina a coborat
un individ cu cagula care s-a napustiti asupra tanarului si l-a injunghiat in abdomen.
Victima a fost preluata de o ambulanta si adusa in Unitatea de Primiri Urgente. In paralel, politistii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violente si au identificat agresorul ca fiind un amic al victimei.

 

Politist condamnat

Un politist din judetul Botosani a fost condamnat pentru purtare abuziva dupa ce a batut un tanar, suspect de furt, in timpul unei anchete. Decizia este in prima instanta si poate fi atacata.
Agent in cadrul Politiei municipiului Dorohoi, a primit o pedeapsa de un an si 10 luni de inchisoare cu suspendare.
Acesta a mai fost obligat sa achite daune morale de 500 catre victima sa si 1200 de lei cheltuieli judiciare.