Un drum de aproximativ 18 kilometri, pana la Manoleasa, la intersectia cu drumul national Manoleasa – Radauti Prut se asfalteaza. In acest moment, lucrarile care constau in amenajarea unui covor asfaltic, au acoperit deja patru kilometri, deocamdata doar pe un singur fir. Dupa ce se va termina de asfaltat drumul Saveni-Manoleasa, o noua portine de 10 kilometri va fi asfaltata, Darabani- Paltinis.

Politista lovita de un sofer beat

O politista a fost lovita de un conducator auto baut dupa ce aceasta l-a oprit in trafic. In noaptea de miercuri spre joi, pe drumul dintre localitatile Ionaseni si Mascateni, un barbat in varsta de 55 de ani a fost oprit de politie. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o alcoolemie de 1.30mg/l alcool pur in aerul expirat. A inceput sa fie extrem de nervos si chiar a lovit-o pe politista in zona picioarelor. Conducatorul auto s-a ales cu dosar penal pentru ultraj si pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice.

Casierii inchise de Sf Maria

In perioada 14 -5 august 2017, casieriile S.C. Modern Calor S.A. Botosani vor fi inchise. Programul normal de lucru va fi reluat miercuri, 16 august.
In aceasta perioada facturile pot fi platite la banci sau la centrele de incasare partenere situate pe Calea Nationala-Stadion, str. Primaverii – Capat linia 1 ai str. M. Kogalniceanu.
In plus, facturile la energia termica pot fi platite si on-line, prin accesarea site-ului www.moderncalor.ro, sectiunea Clienti.

Program de sarbatoare

Si Nova Apaserv Botosani a anuntat Botoani programul casieriilor in zilele de 14 si 15 august:
In ziua de 14 august toate casieriile operatorului vor avea program normal, iar pe 14 august vor fi deschise doar casieriile cu program special, si anume: casieria de pe Bulevard, cea din Primaverii, pe strada Savenilor si din Dorohoi, in intervalul orar 08:00- 14:00.