Trei angajati ai Primariei Leorda au fost implicati, astazi, intr-un accident petrecut pe raza localitatii Cervicesti. Masina in care se aflau a parasit partea carosabila si s-a dat peste cap pe campul de pe marginea soselei.
Soferita, si cei doi colegi, o femeie si un barbat, au fost raniti, fiind transportati la spital.
Politistii au facut verificari si au au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident de munca

Un barbat, angajat al unei firme din Botosani,a ajuns la spital, dupa ce a suferit un accident la locul de munca. Lucratorul in varsta de 47 de ani a vrut sa taie o bucata de material cu un flex, s-a aplecat dar la un moment dat a scapat flexul, discul sarindu-i in fata si provocandu-i multiple plagi, inclusiv la nivelul craniului. Pacientul aflat in stare grava a fost adus cu ambulanta de terapie intensiva in urgenta.

Audienta la Avocatul poporului

In ziua de 27 septembrie 2017, incepand cu ora 10, reprezentantul institutiei Avocatul Poporului-Biroul Teritorial Suceava, va acorda audiente si va primi petitii ale cetatenilor judetului Botosani.
Audientele se vor acorda la sediul Institutiei Prefectului, din Piata Revolutiei, nr.1-3.
Acordarea audientelor este gratuita, iar petitiile adresate institutiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxa de timbru. Pentru primirea in audienta nu este necesara programarea, toate persoanele care se vor prezenta vor fi primite. Pentru operativitate, cei interesati sunt rugati sa se prezinte cu o petitie din care sa rezulte pe scurt problemele cu care se confrunta.

Prins beat la volan

Politistii din Gorbanesti au oprit in trafic, pe drumul comunal, pe raza comunei, un autoturism condus de D.G. de 27 de ani, din localitate. Conducatorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicata fiind de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat, ulterior a fost condus la Spitalul Judetean Botosani, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.