O femeie de 55 de ani a ajuns in Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce si-a provocat o arsura la nivelul unui ochi.
Botosaneanca a vrut sa lipeasca ceva cu super glue, dar cand a desfacut tubul cateva picaturi i-au sarit in ochiul stang.
Ea a ajuns la Unitatea de Primire Urgente, prezentand o arsura chimica, iar dupa ce a fost consultata a fost internata pe Sectia de Oftalmologie unde a ramas o perioada sub supraveghere si tratament.

Accidentanta mortal in italia

O tanara de 20 de ani din Botosani a avut parte de un sfarsit groaznic in Italia. Fata a fost spulberata de o masina, pe o strada dintr-o localitate din nordul Peninsulei. A murit la spital, din cauza ranilor grave.
Potrivit presei italiene, Diana Gabriela Mateianu era in vizita la logodnicul ei, un roman care e stabilit in localitatea Valmadrera. Peste doar cateva zile, tanara de 20 de ani, originara din Botosani, urma sa revina in Romania.
Politistii italieni spun ca fata a traversat strada, pentru a ajunge la magazinul unei benzinarii, nu s-a asigurat si a fost lovita in plin de o furgoneta. Soferul, un italian, a spus ca nu a avut timp sa reactioneze.

Politia in actiune

In perioada 07-10 septembrie 2017, politistii au desfasurat o actiune de verificare a persoanelor puse sub supraveghere judiciara, privind modul de respectare a obligatiilor impuse.
Au fost verificate 13 persoane aflate in arest la domiciliu si 49 de persoane fata de care a fost dispusa masura controlului judiciar.
Astfel, intr-un caz, masura arestului la domiciliu a fost inlocuita cu arestarea preventiva, iar in alt caz a fost sesizata instanta de judecata pentru nerespectarea obligatiilor dispuse prin masura controlului judiciar.

Alerta la transfuzii

Alerta in Centrele de transfuzii. Sangele primit de la donatori este verificat dupa ce s-au inregistrat sase decese din cauza virsului West Nile si 22 de cazuri de imbolnavire in toata tara.
Anuntul a fost facut de catre reprezentantii Ministerului Sanatatii.