Un tanar de 24 de ani din comuna Unteni a ajuns, ieri, la spital in urma unui incident in gospodarie. Acesta a vrut sa-si ajute bunicul la taierea unor crengi. S-a folosit de o drujba si a urcat in copac, dar, la un moment dat s-a dezechilibrat si a scapat drujba peste picior. S-a taiat la gamba stanga si a cerut ajutorul cadrelor medicale.
Acesta a fost adus in Unitatea de Primiri Urgente unde a fost investigat, iar medicii au decis sa ramana internat in spital.

 

Incendiu la Vorona

Incendiu puternic, astazi dimineata la ora 06:00 la Vorona unde o casa a fost distrusa de flacari.
La fata locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani, cu trei autospeciale, dar si o ambulanta.
Ajunsi la fata locului, pompierii au constatat ca ardeau bunurile din doua camere aflate la etajul cladirii, precum si o parte din acoperisul casei. Totodata, exista riscul ca flacarile sa se extinda la intreaga locuinta, la celelalte constructii din gospodarie, dar si la un depozit de furaje al vecinului.
Incendiul a fost lichidat de pompieri. Cel mai probabil, focul a pronit de la un cos de fum neprotejat termic fata de materiale combustibile.

 

A predat banii gasiti

O tanara din judeutul Botosani a dat dovada de spirit civic.
Fata de 21 de ani din Trusesti s-a prezentat la Politie cu o suma de bani pe care a gasit-o pe o strada din municipiul Botosani si pe care a predat-o oamenilor legii. Vorbim de peste 1.000 de lei
Persoana care poate face dovada ca este proprietar al banilor este asteptata la sediul de Politie din Botosani pentru a-i ridica.
Gestul fetei a fost apreciat de politisti.

 

Post de legist ocupat prin concurs

Unul dintre cele mai bine platite posturi din cadrul Spitalului Judetean a fost ocupat in urma organizarii unui concurs.
Este voba de postul de medic in specialitatea medicina legala din cadrul Serviciului Judetean de Medicina Legala pentru care s-au inscris doi candidati.
Concursul a fost castigat de dr. Radu Alexandru Dospinescu.
Un medic specialist care lucreaza la Medicina Legala a avut un salariu net de aproape 20.000 de lei.