Un grav accident de circulatie s-a produs, astazi dimineata, in localitatea Stauceni din judetul Botosani, in urma caruia patru persoane au fost ranite si transportate cu ambulantele la spital.
De vina a fost soferul unui Ford Focus care circula spre Botosani, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit intr-o Dacia Logan.
Conducatorul auto si trei pasageri din Logan au ajuns la spital. In cauza s-a intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Mosul de la Primarie

Daruri de la Primarie pentru copiii din Botosani.
Reprezentantii municipalitatii au pregatit 1.000 de pachete cu dulciuri pentru cei mici. Darurile vor fi impartite de Mos Craciun cel mai probabil in ziua de 23 decembrie.
Pachetele se vor face din sponsorizari.

 

De pe patine, la spital

Distractia la patinoar s-a incheiat la spital pentru un tanar in varsta de 21 de ani.
Acesta s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se cu fata de gheata. Tanarul a inceput sa sangereze imediat, dar initial a ales sa nu mearga la spital, sperand ca era doar o lovitura minora.
Cum ieri dimineata resimtea dureri tot mai mari la nivelul fetei, acesta a decis sa mearga in Unitatea de Primiri Urgente pentru un control. Acesta prezenta un traumatism cranio facial, cu fractura de piramida nazala si a fost internat pe sectia de ORL.

 

Au deblocat contul primariei

Conturi deblocate la primaria Mihalaseni unde s-a alocat suma de 693.000 lei din fondul de rezerva al Guvernului.
Institutia avea sechestru pe o parte din bunuri fiind in imposibilitatea de a mai achita cheltuielile de functionare.
Si asta dupa ce instanta a decis sa plateasca aproape 700.000 de lei unei firme pentru un proiect implementat la nivelul comunei, dar pentru care nu au mai fost asigurate fondurile necesare pentru finalizare.