Somerii botosaneni au la dispozitie peste 700 de locuri de munca in judetul Botosani si 211 locuri de munca la firme din tara. AJOFM organizeaza si cursuri de formare profesionala pentru somerii necalificati, doar ca acestia sa aiba o sansa in plus pentru a-si gasi un loc de munca .
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, a publicat astazi lista cu cele peste 741 de locuri de munca vancante in judetul Botosani. In tara agentia gestioneaza un numar de 211 locuri de munca in diferite meserii.
Astazi la Darabani, AJOFM Botosani, va initia doua cursuri de calificare in meserile de ospatar si bucatar, insumand un numar de 50 de persoane.
In data de 20 octombrie 2017, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani, va organiza bursa locurilor de munca in doua locatii. Prima locatie este la Botosani in incinta Uvertura Mall si cea de-a doua locatie va fi la punctul de lucru Dorohoi. Agentia Judeteana, cu ajutorul specialistilor, a contactat agenti economici pentru a pune la dispozitia somerilor locurile vacante de care dispun.
Bursa locurilor de munca se organizeaza o data pe an si este o bursa specializata pentru absolventii din anul respectiv.
Pe langa locurile de munca puse la dispozitia somerilor, agentia judeteana organizeaza cursuri de formare profesionala, in functie de cerintele agentilor economici dar si in functie de nevoile somerilor. Cursurile ce vor incepe in luna octombrie sunt: agent de securitate, patiser, bucatar, tinichigiu caroser, lucrator in cultura pantelor si lucrator in comert.