De multe ori teribilismul unor soferi atinge cote extreme.
Este si cazul unui tanar din Botosani, care desi nu avea voie sa se urce la volan, acesta a ignorat regula si a pornit la plimbare cu masina. Soferul s-a ales cu permisul suspendat in urma cu cateva saptamani, dupa ce si-a pierdut constienta la volan, a aterizat pe trotuar, iar oamenii legii i-au gasit in masina un joint ars partial si doua plicuri cu substante
vegetale. Cand l-au tras pe dreapta, politistii au aflat ca tanarul de 24 de ani avea permis de conducere suspendat. Acesta este acelasi sofer care in urma cu cateva saptamani si-a pierdut constienta la volan si a aterizat pe un trotuar, iar in masina lui, politistii au gasit un joint ars partial si doua plicuri cu substante vegetale. Atunci, soferul a primit ingrijiri medicale la fata locului, dupa care a fost transportat la spital unde i s-au recoltat probe.
In cauza a fost deschis un dosar penal pentru detinere de substante cu efect psihoactiv si in functie de rezultatul de la probele recoltate s-ar putea adauga si consum de substante interzise.