A fost haos, astazi dimineata, in traficul din municipiul Botosani, dupa ce un tramvai a ramas blocat pe linia 101, in zona sediului E.ON.
Mai multe tramvaie au format o coloana din cauza mijlocului de transport care a ramas blocat pe linie aproximativ 45 de minute ca urmare a unei defectiuni electrice.
Calatorii au coborat din tramvaie si au mers pe jos sau cu alte mijloace de transport pentru a ajunge la destinatie. Tramvaiul s-a blocat, astazi dimineata, pe linia 101, in zona sediul E.ON, din cauza unei defectiuni electrice. In spatele acestuia, s-a format o coloana de mai multe tramavaie care au stationat in zona pret de 45 de minute. Calatorii au fost nevoiti sa coboare din tramvaie si sa-si continue drumul pe jos sau cu alte mijloace de transport.
Au fost si unii care au asteptat ca defectiunea sa fie remediata. Aceste tramvaie sunt vechi de peste trei decenii si raman blocate frecvent pe sine. Si circulatia rutiera in zona a fost ingreunata, traficul desfasurandu-se pe o singura banda.