Proprietarul apartamentului in care s- a produs explozia puternica se afla in stare grava.
In urma deflagratiei, bunicul de 71 de ani a suferit arsuri pe 50% din suprafata corporala si sambata a fost transferat pe cale aeriana la Iasi.
Rudele acestuia sunt nemultumite de faptul ca transferul a durat mai mult timp si a fost nevoie de interventia oficialilor din Ministerul Sanatatii.
Grav ranit in urma explozie, proprietarul apartamentului, un batran de 71 de ani a fost dus cu ambulanta la spitalul din Botosani.
Acesta avea arsuri pe jumatate din suprafata corpului, starea sa fiind una grava, spun medicii. A fost internat in sectia de terapie intensiva, iar a doua zi s-a solicitat transferul cu elicopterul la o clinica de specialitate din Iasi. Rudele barbatului sunt indignate de faptul ca acesta a fost transferat la Iasi, la o zi dupa ce s-a produs explozie in care omul a fost ranit. La spital au ajuns mai multe persoane ranite in urma deflagratiei, dar internate au ramas doua. O femeie si un copil de 11 ani. Medicii spun ca cei doi pacienti raniti in explozie si ramasi in spital sunt in stare stabila. In stare grava se afla proprietarul apartamentului transferat la Iasi.