Moment emotionant, astazi la Primaria Botosani. Elevi si profesori din Republica Moldova, Cernauti, Odessa si Ucraina au venit in vizita la primarie. Excursia organizata de moldovenii de peste Prut, are ca scop cunoasterea valorilor orasului Botosani. Inainte de a se intalni cu primarul Catalin Flutur, ghidul turistic Ionel Rusu le-a oferit oaspetilor o descriere a obiectivele turistice din Botosani.
Excursionistii au vizitat Casa Memoriala Nicolae Iorga si Parcul Mihai Eminescu urmand ca dupa vizita de la Primarie sa viziteze Centrul vechi si Memorialul de la Ipotesti. Vor merge apoi la Dorohoi la Muzeul George Enescu si la Casa Memoriala de la Liveni. Primarul Catalin Flutur, le-a vorbit oaspetilor despre istoria Moldovei.
Oaspetii de peste Prut, i-au pregatit primarului Catalin Flutur, o surpriza care l-a emotionat profund pe edil. Au oferit un moment artistic ,au recitat poezii si au cantat despre tara
noasta si cea de peste Prut. La final, oaspetii au dansat Hora Unirii, impreuna cu primarul municipiului, care a fost foarte emotionat.