Verginel Gireada vrea sef la PNL. Fostul deputat liberal a anuntat oficial ca intentioneaza sa-si depuna candidatura pentru functia de presedinte al Filialei Judetene a Partidului National Liberal.
Verginel Gireada a candidat la alegerile parlamentare din decembrie, fiind pe locul trei pe lista PNL pentru Camera Deputatilor. Cum liberalii au obtinut un rezultat foarte slab in judetul Botosani, Gireada a ratat sansa de a prinde inca un mandat de parlamentar. Desi a fost unul dintre pierdanti, Verginel Gireada nu a facut pasul inapoi in politica. Ba din contra, el vrea sa fie presedintele liberalilor botosaneni. Prezent in emisiunea Dialog Deschis, Gireada a anuntat oficial ca va candida pentru functia de presedinte al Filialei Judetene a Partidului National Liberal.
Gireada a lansat sageti si catre Catalin Flutur si Costel Soptica, doi dintre posibilii candidati la alegerile pentru functia de presedinte al PNL Botosani.
Fostul parlamentar liberal este in continuare suparat ca la alegerile din decembrie a fost pe locul trei pe lista pentru Camera Deputatilor si ii acuza pe Flutur si ceilalti ca au vrut sa scape de el. Verginel Gireada este primul liberal care a anuntat ca vrea sa fie sef la PNL Botosani.