Ziele comunei Dingeni au continuat in weekend.
Peste 1000 de oameni din comuna Dîngeni, din comunele învecinate si din municipiul Botosani au venit sa se distreze si sa vada artistii chemati de cante de catre organizatorii evenimentului. Trupa Los Anonimos au facut un super spectacol timp de mai bine de o ora. Baietii au cântat live si au aratat ca stiu muzica si în acelasi timp stiu sa faca si spectacol.
In inchiderea spectacolelor de la festivalul din Dingeni a cantat Nicole Cherry. Fanii artistei au fost foarte incantati cand artista lor preferata a urcat pe scena. Au cantat impreuna cu ea si au aprins chiar si lanternele telefoanelor pentru a crea o atmosfera cat mai placuta. La finalul concertului, artista a facut fotografii si a data autografe fanilor.
Primarul Catalin Rotundu a dorit sa multumeasca din nou celor prezenti la zilele comunei. El a multumit artistilor si formatiilor care au concertat pe scena dar si sponsorilor locali care au ajutat la crearea acestui eveniment. Seara s-a terminat cu un spectaculos foc de artificii.