Botosanenii au cu ce sa-si consume timpul in acest weekend. Iubitorii de frumos pot vizita Galeriile de Arta, iar cei care indragesc teatrul sunt invitati in sala de spectacol. La Teatrul Mihai Eminescu vor fi puse in scena doua spectacole. Teatrul Mihai Eminescu va invita sâmbata, 20 ianuarie, ora 18.00 sa vizionati un spectacol care a obtinut 4 premii la Festivalul International de Teatru „Aplauzele de Aur ale Bucovinei ”. Este vorba despre piesa de teatru „Bocitoarele vesele”. Iar duminica, 21 ianuarie, ora 18.00, botosanenii sunt asteptati sa vizioneze spectacolul „The American Dream”. Biletele se gasesc la Casa Tineretului din B- dul Mihai Eminescu nr. 48. Pretul unui bilet este de 20 de lei.
La cinematograf vor rula filme noi in acest wekeend. La patruzeci de ani, Adrien da dovada de atâta imaturitate, încât iubita lui, Maude, se gândeste serios sa-l paraseasca. Ea are treizeci si cinci de ani si viseaza la o familie. Ca sa-si recâstige mare iubire a vietii, Adrien se hotaraste sa deschida o cresa la domiciliu chiar în viitorul fost apartament conjugal. Este începutul unei improbabile experiente educative…
Teatrul pentru Copii si Tineret „Vasilache” va invita duminica, 21 ianuarie 2018, de la orele 11:00 si 12:30 sa vizionati spectacolul „Extraordinarele peripetii ale lui Hansel si Gretel”. Spectacolul se adreseaza copiilor cu vârsta cuprinsa între 9 – 14 ani. Pret bilet 10 lei. Persoanele care doresc sa ofere o ora de spectacol unor copii sau tineri aflati în situatii dificile pot cumpara „Bilete în asteptare”.
Acestea pot fi achizitionate de la Agentia Teatrului pentru Copii si Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botosani.