O razie fulger a politistilor de la rutiera s-a terminat cu zeci de amenzi.
Mai multi soferi, dar si pietoni au fost sanctionati de oamenii legii, dupa ce au fost prinsi ca incalcau legea. Conducatorii auto au primit amenda pentru viteza sau ca nu foloseau centura de siguranta, iar pietonii au fost sanctionati dupa ce au fost prinsi ca traversau strada prin locuri nepermise. Controlul fulger al politistilor din data de 6 aprilie s-a terminat cu 25 de sanctiuni. Sase amenzi s-au dat pentru nefolosirea centurii de siguranta, o amenda pentru depasirea vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv, iar opt pietoni au fost sanctionati pentru ca au traversat strada in mod neregulamentar.
In timpul controlului, un sofer a fost amendat pentru ca nu a dat prioritate de trecere pietonilor care traversau strada pe zebra. Acesta s-a ales cu permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile. In urma activitatilor desfasurate, au fost legitimate 50 de persoane si verificate 35 de vehicule.
Actiunea politistilor s-a facut pentru a combate contrabanda cu tigari si pentru a preveni incalcarea regulilor rutiere.