Un grav accident de circulatie s-a produs, marti dupa-amiaza, in comuna Vorona din judetul Botosani, in urma caruia un tanar si mama acestuia au ajuns la spital.
Soferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit intr-un stalp de beton pe care l-a doborat si s-a rasturnat intr-un curte. Cateva ore mai tarziu, un alt accident a avut loc pe raza comunei Dangeni, unde un baiat de 17 ani, fara permis, s-a urcat a volan si s-a rasturnat. Doua fete care se aflau in masina au ajuns la spital. Primul accident a avut loc in localitatea Vorona, unde un tanar de 24 de ani, care conducea un Volswagen Polo, a pierdut controlul masinii si s-a izbit intr-un stalp de beton.
Impactul a fost tata de puternic incat stalpul s-a rupt, iar masina s-a rasturnat intr-o curte.
La locul cu pricina au ajuns echipaje de pompieri, de la ambulanta, dar si politistii de la rutiera. Tanarul si mama acestuia au fost transportati cu ambulantele la spital, iar in paralel politistii au facut investigaiti la locul accidentului. Cateva ore mai tarziu a avut loc un alt acicdent de circulatie, in comuna Dangeni, unde un baiat de 17 ani, care nu detine permis de conducere a iesit la plimbare cu masina. A luat cu el trei prieteni, dar pe fondul vitezei a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat. Doua fete au fost ranite si transportate la spital.
In stare mai grava se afla femeia de 46 de ani din accidentul de la Vorona care are un traumatism la cap si este internata pe sectia de reanimare. Si fiul acesteia, care a suferit rani grave la coloana, se afla in grija medicilor.